ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σοκ με Λαρκίν στην Εφές!

Καθόλου καλά τα πράγματα.

Σοκ με Λαρκίν στην Εφές!

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ερντέμ Τσαν που βλέπει έναν-έναν τους παίκτες του να μένουν στα… πιτς. Και με σοβαρούς τραυματισμούς όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Σέιν Λάρκι, Ελάιζα Μπράιαντ και Τάιμπορ Πλάις αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς όπως δήλωσε ο Ερντέμ Τσαν.

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Παίξαμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Έχουμε χάσει 3 παίκτες λόγω τραυματισμών. Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά στην Ευρωλίγκα αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα» είπε ο τεχνικός των Τούρκων.

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 50.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πλάος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μονακί, ο Μπράιαντ έχει χρόνιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Ο Λάρκιν από τη μεριά του έχει πρόβλημα στο δάχτυλό του και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ