ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ντόκεν για τα 57 χρόνια ζωής της Θύρας 13!

Όλα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ντόκεν για τα 57 χρόνια ζωής της Θύρας 13!

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντόκεν:

«57 χρόνια θύρα 13 ☘️. Αυτό που έχω ζήσει μαζί με τα αδέρφια μου κάπιοι ούτε στα όνειρα τούς.Σεβασμος στα αδέρφια μας που έφυγαν νωρίς.Η θύρα 13 έχει ιστορία και είναι η μόνη θύρα που έχει γίνει για κάποιους κοινωνικό πρόβλημα και εγκληματική οργάνωση.Ολοι αυτοί είναι ρουφιάνοι υπάλληλοι και πόρνες του κράτους και των αντιπάλων.Ειμαι περήφανος που έβαλα ένα λιθαράκι στην θύρα 13 ☘️ με αξιοπρέπεια και σεβασμό.Σεβομαι την νέα γενιά που είναι στους δρόμους για την μαγκιά μας και όχι την κάλυψη κανένα κράτους.

Περασα πολλά που πόλοι χαλάνε το στόμα τους γιατί απλά είναι ρουφιάνοι και δεν έχουν ιδέα τι έχω προσφέρει και το έχω περάσει σε πολλά που δεν αξίζει να αναφέρω ούτε να απολογηθω.Σεβομαστε οπαδούς με αρχίδια γιατί είμαστε οπαδοί με αρχίδια και όχι δολοφόνοι…Το αν ζω από θαύμα είναι γιατί μαζί με τα αδέρφια μου δεν κοιτάξαμε πίσω με την διαφορά μας μαχαίρωσαν πισώπλατα……Η θύρα 13 ☘️ είναι αυτό που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί αν δεν το ζήσει.Χρονια πολλά σε όλα τα αδέρφια μου.Επισης ποτέ δεν ξεχνάμε την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα.Ο Παναθηναϊκός μας είναι η θύρα 13 και η θύρα 13 ☘️ ο Παναθηναϊκός.Δεν ξεχνάμε παράγοντες που έδωσαν την ζωή τους για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αδερφια όσο ζω και αναπνέω θα είμαι εκεί στο πέταλο μαζί με τα νέα παιδιά για το καλό της ομάδας μας.Ενα ευχαριστώ σε όλους όσους μου στάθηκαν σε κάθε δύσκολη .Ένα μεγάλο σας αγαπώ στα κοριτσάκια μου που τραγουδάνε μαζί μου στην θύρα 13 ☘️.Ένα μεγάλο σεβασμό στο Στελαρα τον πατέρα μου που παρά την άνοια του έβαλα τον ύμνο και το δάκρυ κύλησε από τα μάτια του και ας μην γνωρίζει πλέων τίποτα τον Παναθηναϊκό του όμως η ψυχή του δεν τον ξεχνά ποτέ…… Αδέρφια μου χρόνια μας πολλά στα πέταλα όλης της γης Ντοκεν θύρα 13 ☘️. Πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό μας και το σπίτι μου την θύρα 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ