ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύη Βατίδου για «επανασύνδεση» με Κούγια: «Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα» (vid)

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Εύη Βατίδου σε νυχτερινή της έξοδο.

Εύη Βατίδου για «επανασύνδεση» με Κούγια: «Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα» (vid)

Μεταξύ των ερωτήσεων ήταν και εκείνες για την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό και πατέρα των παιδιών της Αλέξη Κούγια.

Το πρώην μοντέλο δήλωσε: «Δεν μου λείπει ένας έρωτας. Έχω καταφέρει κι έχω σταθεί καλά στα πόδια μου, είμαι εντάξει. Δεν είμαι γυναίκα που αισθάνομαι άσχημα που δεν έχω σύντροφο. Που και πού έβλεπα τον Αλέξη Κούγια, δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα επανασύνδεσης. Αν είναι να το δούμε κι αυτό, θα σας στείλω!».

Όπως ξεκαθάρισε: «Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είναι δική μου επιλογή αυτό πια».

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 480.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.