ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η Αλ Αχλί κοιτάει τον Μπιλάλ Μαχάρ για τον Ιανουάριο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, ο Μπιλάλ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αχλί.

«Η Αλ Αχλί κοιτάει τον Μπιλάλ Μαχάρ για τον Ιανουάριο»

Ο Μπιλάλ Μαχάρ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Κάιρο και παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας της Αιγύπτου. Η παρουσία του στην πατρίδα του πυροδότησε εκ νέου μεταγραφικά σενάρια με την Αλ Αχλί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Al Jarida» υποστήριξε ότι το όνομα του Μπιλάλ συζητήθηκε στη σύσκεψη του προπονητή, Μαρσέλ Κόλερ, με τους ιθύνοντες της Αλ Αχλί, με αντικείμενο την απόκτηση ενός επιθετικού τον Ιανουάριο.

Η Αλ Αχλί θα πουλήσει τον στράικερ Σαλάχ Μοχσέν και θα αναζητήσει έναν άλλο παίκτη, μικρότερης ηλικίας και με προοπτική για το μέλλον. Ο Μπιλάλ Μαχάρ είναι ένας από τους τέσσερις επιθετικούς που έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ