ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Black Friday 48 Hours Offer από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αγοράζοντας τα εισιτήριά τους για το παιχνίδι απέναντι στη Valencia Basket (23/11, 21:15) μέχρι την Τετάρτη 22/11 στις 23:59 εξασφαλίζουν 40% έκπτωση στην αγορά του πακέτου εισιτηρίων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δεκεμβρίου.

Black Friday 48 Hours Offer από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν το εισιτήριό τους μέχρι τότε, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό αριθμό εισιτηρίου τους ως τον εκπτωτικό κωδικό που θα τους εξασφαλίσει την έκπτωση στο combo ticket των εντός έδρας αγώνων κόντρα σε Real Madrid (07/12) και Crvena Zvezda (28/12).

Σημειώνεται ότι τo πλαίσιο για την εισαγωγή του εκπτωτικού κωδικού βρίσκεται ανάμεσα στις Πληροφορίες αγώνα και τον Τιμοκατάλογο στο αντίστοιχο πεδίο στο more.com. Ο αριθμός εισιτηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε εισιτήριο.

  • Κλείστε τη θέση μέσω του more.com πατώντας ΕΔΩ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στο 2144022530 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ