ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aπίστευτη καταγγελία Σπανούλη: «Μέλος της γραμματείας μου είπε “άντε γ…σου”»!

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τον λόγο της έκρηξής του στο ματς του Περιστερίου με τη .Σζομπατέλι.

Aπίστευτη καταγγελία Σπανούλη: «Μέλος της γραμματείας μου είπε

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τον λόγο της έκρηξής του στο ματς του Περιστερίου με τη .Σζομπατέλι.

Ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, αφού ήταν έξαλλος με μέλος της γραμματείας που τον έβρισε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Eίμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να μου λέει “άντε γ…σου” αφού κάλεσα τάιμ άουτ. Για το μπάσκετ και για την FIBA, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, είναι ντροπή αυτό που συνέβη! Ζήτησα τάιμ άουτ αν η Σζομπατέλι σκοράρει, η Σζομπατέλι δεν έβαλε καλάθι και τον ρώτησα γιατί μου έδωσε τάιμ άουτ και μου είπε “άντε γ…σου”! Αυτό είναι ντροπή για το μπάσκετ. Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο. Δεν μου το έχουν πει ποτέ και δεν πρόκειται να μου το ξαναπεί κάποιος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.