ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκοψε τη φόρα της Γαλλίας με ψυχωμενη εμφάνιση και σκόρερ Ιωαννίδη η Εθνική

Τεράστια εμφάνιση για την Εθνική! Η "γαλανόλευκη" έκοψε τη φόρα της Γαλλίας με τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη να σκοράρουν στο τελευταίο ματς πριν τα playoffs του Μαρτίου. Κόλο-Μουανί και Φοφανά τα γκολ των Γάλλων (2-2).

Έκοψε τη φόρα της Γαλλίας με ψυχωμενη εμφάνιση και σκόρερ Ιωαννίδη η Εθνική

Τεράστια εμφάνιση για την Εθνική! Η “γαλανόλευκη” έκοψε τη φόρα της Γαλλίας με τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη να σκοράρουν στο τελευταίο ματς πριν τα playoffs του Μαρτίου. Κόλο-Μουανί και Φοφανά τα γκολ των Γάλλων (2-2). Τέσσερα (!) δοκάρια στο ματς οι “τρικολόρ” που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν την ανατροπή και τη νίκη.

Η Γαλλία παρότι δεν απείλησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε λίγο πριν την ανάπαυλα να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Ζιρού πέρασε στον Κόλο-Μουανί και αυτός με τρομερό τελείωμα έκανε το 0-1!

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική πίεσε και στο 56′ έφερε το ματς στα ίσα. Πίεση ψηλά με τον Ιωαννίδη να γίνεται αποδέκτης, τον Μασούρα να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και τον Μπακασέτα με φανταστικό σουτ να ισοφαρίζει 1-1.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η Ελλάδα με το πόδι στο γκάζι κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα. Τρομερή ενέργεια του Γιαννούλη από τα αριστερά με “ποδιά” στον Κουντέ, γύρισμα στον Ιωαννίδη και 2-1!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 74′ με αδιανόητο σουτ ο Φοφανά για το 2-2!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.