ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Oι «Fab-5» θα μας καθηλώσουν στο Euro και θα γεμίσουν τα ταμεία!

O Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει μίνιμουν "πενταπλή" εκπροσώπηση στο επικείμενο Euro της Γερμανίας, με τους... Fab-5 να μας καθηλώνουν στις τηλεοράσεις και να τονώνουν τα "πράσινα" ταμεία!

Παναθηναϊκός: Oι «Fab-5» θα μας καθηλώσουν στο Euro και θα γεμίσουν τα ταμεία!

Το καλοκαίρι θα είναι ωραία στο Euro!

Tα γήπεδα της Γερμανίας, αναμένεται να πάρουν πράσινο χρώμα, καθώς τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσουν τον Παναθηναϊκό.

Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα αγωνιστούν με τη Σερβία, ενώ η “Αγία Τριάδα” της Σλοβενίας, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία για την Εθνική Σλοβενίας.

Φυσικά, τον Μάρτιο, θα αναμένουμε και το τι θα συμβεί με την Εθνική η οποία θα αναζητήσει την πρόκριση μέσω των playoffs του Nations League, με τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Γιώργο Βαγιαννίδη να είναι οι βασικοί… εκπρόσωποι του “τριφυλλιού” με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Φυσικά πέραν του πρεστίζ για τον σύλλογο, σημαντική θα είναι και η τόνωση του ταμείου της ομάδας! Συγκεκριμένα η UEFA αποζημιώνει “χρυσοτρόπως” της ομάδες, που έχουν εκπροσώπους στο Euro!

Δεδομένου του ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τουλάχιστον πέντε παίκτες, θα εισπράξει μεγάλο ποσό, αφού το κόστος είναι 4 χιλ. ευρώ την ημέρα για κάθε ποδοσφαιριστή!

Καταλαβαίνει κανείς ότι στις δυο εβδομάδες που θα είναι τα ματς των ομίλων ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό ενώ οι οπαδοί της ομάδας, θα “καμαρώνουν” τους “τριφυλλοφόρους” οι οποίοι θα κρατούν την πράσινη σημαία, ψηλά, στη διοργάνωση!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.