ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζήτησε αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου η Αστυνομία!

Η ΕΛ.ΑΣ. απέστειλε χαρτί στην ΕΠΟ με το οποίο ζητά την αναβολή των αγώνων Κυπέλλου, καθώς δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή τους εξαιτίας της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου στις 6 και της επίσκεψης Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου.

Ζήτησε αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου η Αστυνομία!

Τις αντιρρήσεις τους στη διεξαγωγή των ντέρμπι Κυπέλλου στις 6 και 7 Δεκέμβρη εξέφρασαν και επίσημα οι Αρχές. Με έγγραφο στην ΕΠΟ η Αστυνομία ζήτησε αναβολή των Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης.

Επίσημη μορφή πήρε η αντίθεση της Αστυνομίας στη διεξαγωγή των ντέρμπι Κυπέλλου στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι Αρχές πιστοποίησαν τις αντιρρήσεις που ήδη είχαν διαρρεύσει για το ενδεχόμενο να γίνει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 6 Δεκεμβρίου και το ΑΕΚ-Άρης την επόμενη μέρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απέστειλαν λοιπόν σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των δυο αγώνων εξαιτίας της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα.

Κατά συνέπεια, ζητούν την αναβολή των δυο παιχνιδιών για τη φάση των «16» της διοργάνωσης και τον ορισμό τους σε άλλη ημερομηνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.