ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όποιος προλάβει: Άνοιξαν οι θέσεις των τσάρτερ για Μαδρίτη και Μπολόνια!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε του φίλους της ομάδας ότι οι θέσεις για τα τσάρτερ που θα ταξιδέψουν σε Μαδρίτη και Μπολόνια ενόψει των ματς με Ρεάλ και Βίρτους έχουν ανοίξει!

Όποιος προλάβει: Άνοιξαν οι θέσεις των τσάρτερ για Μαδρίτη και Μπολόνια!

Έτοιμοι να γεμίσουν ξανά τα τσάρτερ και να ακολουθήσουν την ομάδα τους σε δυο ακόμη εκτός έδρας ματς είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR!

Όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ οι θέσεις για τα τσάρτερ τα οποία θα ταξιδέψουν στη και στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ στις 29/2/2024 και στην Μπολόνια για το ματς με τη Βίρτους έναν μήνα αργότερα (29/3/2024) έχουν πλέον ανοίξει.

Στην ανακοίνωση γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες και οι τρόποι με τους οποίους οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε αυτά τα κρίσιμα ματς της Euroleague.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Παναθηναϊκό AKTOR σε Μαδρίτη και Μπολόνια

«Μετά την απόλυτη επιτυχία που σημείωσαν τα ταξιδιωτικά πακέτα για τις πρώτες πέντε πτήσεις charter της ομάδας και την εξάντληση όλων των θέσεων εντός ολίγων ημερών, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group σας δίνουν τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την ομάδα σε δυο ακόμη εκτός έδρας αγώνες για την Euroleague.

Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στις σημαντικές εκτός έδρας αναμετρήσεις στη Euroleague σε Μαδρίτη και Μπολόνια με αντιπάλους τις Real Madrid (29/2/2024, 20:45 τοπική ώρα) και Virtus Segafredo Bologna (29/3/2024, 20:30 τοπική ώρα) και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Τα δύο πακέτα περιλαμβάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια με την πτήση charter της ΚΑΕ, τους φόρους αεροδρομίου, τη διαμονή στο ξενοδοχείο της ομάδας με πρωινό και όλες τις μεταφορές από και προς το γήπεδο και το αεροδρόμιο.

Αναλυτικότερα:

Το πακέτο για τη Μαδρίτη (28/2/-1/3/2024) έχει κόστος ανά άτομο 500€ σε δίκλινο δωμάτιο και 550€ σε μονόκλινο.

Το πακέτο για τη Μπολόνια (28-30/3/2024) έχει κόστος ανά άτομο 420€ σε δίκλινο δωμάτιο και 470€ σε μονόκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια αγώνα, τα οποία είναι εξασφαλισμένα και για το κόστος τους θα ενημερωθείτε ένα περίπου μήνα πριν από κάθε αναμέτρηση.

Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

Τηλεφωνικά (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002648 και 2109002651 ή μέσω mail στο [email protected]»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.