ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Aνατροπή με το Μακάμπι Χάιφα-Ρεν!

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι προκύπτουν αναφορικά με το ματς του ομίλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Ρεν!

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Aνατροπή με το Μακάμπι Χάιφα-Ρεν!

Και ξανά αλλαγή δεδομένων στον όμιλο του Παναθηναϊκού.

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, η αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τη Ρεν για το Europa League θα διεξαγόταν στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου εξαιτίας του πολέμου που πλήττει το Ισραήλ.

Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το στάδιο, στο οποίο είχε αποφασισθεί να αποτελέσει την έδρα της Μακάμπι δεν είναι διαθέσιμο.

Έτσι, η UEFA και οι υπεύθυνοι της ομάδας από το Ισραήλ τρέχουν για να βρουν γήπεδο έχοντας μπροστά τους μόλις 8 ημέρες.

Nα θυμίσουμε ότι η Μακάμπι Χάιφα, φιλοξένησε την προηγούμενη αγωνιστική τη Βιγιαρεάλ, στη Λάρνακα της Κύπρου στο πρώτο ματς που χρειάστηκε να φύγει εκτός Ίσραήλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.