ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΣΟΚ για δεκάδες επιβάτες στην Πάτρα: O Προαστιακός έφυγε από τις ράγες (Pics)

Ατύχημα στον προαστιακό στο κέντρο της Πάτρας - Τι θα γίνει με τα δρομολόγια.

ΣΟΚ για δεκάδες επιβάτες στην Πάτρα: O Προαστιακός έφυγε από τις ράγες (Pics)

Αγωνία για 72 επιβάτες του προαστιακού στην Πάτρα, καθώς πριν από λίγο ο συρμός έφυγε από τις ράγες και κόλλησε. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Χρήστο Στρατουλάκο, το τρένο έφυγε από τις ράγες και στη συνέχεια κόλλησε, στην οδό Όθωνος Αμαλίας στο κέντρο της Πάτρας.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, και οι 72 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για το ατύχημα, «λόγω μερικού εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας 12304 (Ρίο – Αγ. Ανδρέας), τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12305 και 12306 καταργούνται ολικώς. Επίσης, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12304, 12307 και 12308 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Πάτρα».

Πηγή: skai.gr

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.067.483 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.