ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκριγκόνις: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Ο Μάριους Γκριγκόνις, υπογράμμισε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΑΚTOR με τη Βαλένθια ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό, ενώ αναφέρθηκε και στα ως τώρα πεπραγμένα του στη σεζόν.

Γκριγκόνις: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής - Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να κοντρολάρει το παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια, εξέφρασε ενόψει του αυριανού ματς, ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ του “τριφυλλιού” μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό του ρόλο στην ομάδα, ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά

Για το ματς: «Πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και έπειτα από την επίθεση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με υψηλό ρυθμό, που θα κριθεί στην δύναμη»

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ρυθμό του παιχνιδιού: «Σίγουρα πρέπει να δώσουμε βάση στον ρυθμό της αναμέτρησης. Η Βαλένθια πηγαίνει τα παιχνίδια της σε υψηλό ρυθμό, έχουμε προετοιμαστεί για αυτό και πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι»

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Απλά κάνω την δουλειά μου, προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ, να παίζω άμυνα και στην επίθεση να παίρνω τις σωστές επιλογές. Ότι μου ζητάει ο κόουτς προσπαθώ να το κάνω και νιώθω πολύ καλά»

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους: «Να έρθουν και να απολαύσουν το παιχνίδι, ελπίζω να τους κάνουμε χαρούμενους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.