ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από καλούπι ήθους και μαχητικότητας που δεν αντιγράφεται: Ο Ρενέ Χένρικσεν δεν έπαιξε ποτέ για την ισοπαλία

Έφερε τον «αγώνα» στα μέτρα του...

Από καλούπι ήθους και μαχητικότητας που δεν αντιγράφεται: Ο Ρενέ Χένρικσεν δεν έπαιξε ποτέ για την ισοπαλία

Το Γκλόστρουπ είναι μία μικρή πόλη 22.000-23.000 κατοίκων που συγκαταλέγεται στους 29 δήμους της περιφέρειας της Κοπεγχάγης. Εκεί, στις 27 Αυγούστου 1969, είδε το πρώτο φως της ζωής ένα κατάξανθο αγοράκι που τρεις δεκαετίες αργότερα έμελλε να κλέψει τις καρδιές όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Τον λένε Ρενέ Χένρικσεν. Και το όνομά του έγινε συνώνυμο του επαγγελματισμού, μα κυρίως του ήθους.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ