ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεσόρ: «Παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ – Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι ο κόσμος»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR εις βάρος της Βαλένθια.

Λεσόρ: «Παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ – Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι ο κόσμος»

Στη δύναμη που προσπαθεί να βγάζει στο παιχνίδι του αλλά και στην ώθηση που δίνει στον Παναθηναϊκό AKTOR ο κόσμος της ομάδας αναφέρθηκε ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη επί της Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα είπε

«Προσπαθώ να παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Δεν φοβάμαι την επαφή, δε φοβάμαι να χτυπήσω κι έτσι κερδίζω φάουλ τις περισσότερες φορές. Το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να νικάμε, είμαστε στο σωστό δρόμο. Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, χτιζόμαστε ακόμα ως ομάδα και πιστεύω πως είμαστε στο σωστό δρόμο.

Είμαστε τυχεροί που παίζαμε στην έδρα μας, ο κόσμος μας δίνει πολλή ώθηση, τον ευχαριστούμε. Όπως έχω ξαναπεί, σκεφτόμαστε λιγότερο γιατί έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς κι αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση στην επίθεση και στην άμυνα γιατί όταν πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις χάνεις σε επιθετικότητα. Πλέον, όμως, όταν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος σου και τι πρέπει να κάνεις στο παρκέ μπορείς να το κάνεις στο 100%, να είσαι στο 100% σε ταχύτητα κι επιθετικότητα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μας βοηθά πολύ αυτό. Θα επιστρέψω σύντομα στο Βελιγράδι, θα είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι κι ανυπομονώ να δω γεμάτο το ΟΑΚΑ όπως ζητά ο κόουτς Αταμάν να έρθει ο κόσμος στο παιχνίδι έτσι τους το ζητάω τώρα κι εγώ. Χρειαζόμαστε γεμάτο το ΟΑΚΑ για να περισσότερη ώθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.