ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Να ονειρευτώ και να φωνάξω στον Θεό!

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την επιβλητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR και την άνετη νίκη επί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

Να ονειρευτώ και να φωνάξω στον Θεό!

Να μας επιτρέψετε να δανειστούμε ένα στιχάκι από το γνωστό σύνθημα των φίλων του «τριφυλλιού», αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός AKTOR σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι και να θες να φωνάξεις στον Θεό!

Η ομάδα του Αταμάν έστησε πάρτι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη σκληροτράχηλη Βαλένθια κι έφτασε με στυλ στην 4η συνεχόμενη νίκη της (90-73), που την έφερε στο 6-4 και στην τετράδα της Ευρωλίγκας. Συν τοις άλλοις, γεμίζει με αυτοπεποίθηση και παράλληλα κερδίζει πολύτιμο χρόνο κι ενώ έρχεται ένας πολύ απαιτητικός μήνας, με 5 από τα 7 επόμενα παιχνίδια της στη διοργάνωση να είναι μακριά από το ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το ματς με τις «νυχτερίδες», ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν επιβλητικός και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Αν εξαιρέσουμε ίσως το πρώτο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου, όπου μπλοκαρίστηκε από τη σύνθετη άμυνα που επέλεξε ο Μουμπρού κι ενώ οι «πράσινοι» έπαιζαν με το second unit επί της ουσίας στο παρκέ. Στο τέλος όμως μίλησε η κλάση ορισμένων παικτών του «τριφυλλιού» και δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί αυτό το ματς.

Παναθηναϊκός σε… νηστεία, αλλά τη Μεγάλη Πέμπτη πρέπει να τρώει σίδερα
Παναθηναϊκός σε… νηστεία, αλλά τη Μεγάλη Πέμπτη πρέπει να τρώει σίδερα 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθοριστικοί σε εκείνο το σημείο ήταν οι Γκριγκόνις και Λεσόρ. Ο πρώτος πέτυχε 8 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο και ξεκόλλησε την ομάδα με ένα μεγάλο τρίποντο στο 72-60. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύει τις αμυντικές του ικανότητες και τις αντοχές του, αφού σε ένα ακόμα ματς ξεπέρασε τα 30 λεπτά (33’). Ο δεύτερος ήταν κυριαρχικός μετά την ανάπαυλα και επανέλαβε τα… όργια που έκανε κόντρα στους ψηλούς της Βίρτους Μπολόνια πριν από μερικές ημέρες.

Κατά τα λοιπά, ο Σλούκας «άπλωσε» εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του μοιράζοντας αφειδώς ασίστ: 4 τελικές πάσες στην πρώτη περίοδο και 9 στο σύνολο. Ο τρόπος που διαβάζει το ματς και εκμεταλλεύεται την παραμικρή αδυναμία των αντιπάλων ο αρχηγός του «εξάστερου» είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε τακτική και πλάνο των προπονητών. Μοναδικό ψεγάδι είναι η αστοχία του στα τρίποντα, αλλά αυτό θα το βρει και θα το διορθώσει εν καιρώ. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό.

Κλείνοντας, ας κάνουμε μια ακόμα αναφορά στους περίπου 16.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR, που για πολλοστή φορά έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα κι έβαλαν το λιθαράκι τους για την άνετη επικράτηση. Στο τέλος δε, παίκτες και κόσμος έγιναν ένα, σε μια μοναδική στιγμή, που θύμισε άλλες εποχές.

Υ. Γ. Μήτογλου και Γκραντ συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και προσφέρουν τα μέγιστα και στις δύο άκρες του παρκέ. Σημαντική και η συμβολή του Μαντζούκα, ο οποίος είχε 3/3 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο.

Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης Ο Γιώργος Πετρίδης είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1983 και εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης από το 2010. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη στοιχηματική εφημερίδα Kingbet, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν συνεργασίες με στοιχηματικά έντυπα και sites, όπως η εφημερίδα 12Χ, το betblog.gr, το foxbet.gr και το betonews.com. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡFM 94,6, όπου έκανε ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Από το 2021 ανέλαβε το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από το 2022 συνεργάζεται με το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.