ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Κώστας Σλούκας: Ο αρχηγός βγήκε μπροστά! (stats)

Ο Κώστας Σλούκας συνετέλεσε τα μέγιστα στο να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην εύκολη επικράτηση επί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

Κώστας Σλούκας: Ο αρχηγός βγήκε μπροστά! (stats)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μεγάλωσε το νικηφόρο σερί του, καθώς με την επικράτηση επί της Βαλένθια έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι με τον κόσμο στο πλευρό τους έφτασαν σε μία εύκολη νίκη επί της ισπανικής ομάδας. Σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο ο Κώστας Σλούκας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ενορχήστρωσε το παιχνίδι του τριφυλλιού από την αρχή μέχρι το τέλος του χθεσινού αγώνα.

O Σλούκας αγωνίστηκε συνολικά 25 λεπτά στο ματς της Πέμπτης και οι αριθμοί του δείχνουν πόσο βοήθησε το τριφύλλι. Ο γκαρντ του τριφυλλιού κατέγραψε συνολικά 12 πόντους, με 4/6 δίποντα και 4/4 βολές, ενώ είχε 4 ριμπάουντ και μοίρασε συνολικά 9 ασίστ.

Παράλληλα στο σύστημα αξιολόγησης είχε 16 βαθμολογία, η οποία ήταν η καλύτερη πίσω από 28 του Λεσόρ. Ο Σλούκας πέρασε μία περίοδο προσαρμογή, αλλά όσο περνάει ο καιρός μεταμορφώνεται σε παράγοντα x για το τριφύλλι.

Τα τελευταία ματς αποτελούν ένα καλό δείγμα για το τι θα ακολουθήσει, με τον Κώστα Σλούκα να γίνεται ο μαέστρος και να εκπληρώνει στο 100% τον ρόλο που αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Όσον αφορά την κίνησή του να καλέσει τους συμπαίκτες του να πάνε μπροστά στην Θύρα 13, δείχνει ότι καταλαβαίνει 100% τον ρόλο του.

Άλλωστε, ήθελε να πει και ένα ακόμα ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας που τον αγκάλιασαν τόσο σφιχτά από την αρχή και του έχουν δείξει εμπιστοσύνη.

Ο Σλούκας ανεβάζει στροφές και μαζί του όλος ο Παναθηναϊκός. Ο δρόμος μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι μακρύς, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είναι γεμάτος επιτυχίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.