ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα στην Εφές ενόψει Παναθηναϊκού

Έντονη ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της Αναντολού Εφές, αναφορικά με τον Ντέρεκ Γουίλις, που χτύπησε στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Πρόβλημα στην Εφές ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εφές στο πρώτο ημίχρονο, αφού στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 10 πόντους με 1/1 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/2 βολές, όμως λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο ματς με την Παρτιζάν αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Γουίλις θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, προκαλώντας ανησυχία στην Εφές, αφού στις 5 Δεκεμβρίου οι Τούρκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό και ο Γουίλις αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας του Ερντέμ Τσαν.

Ο προπονητής της Εφές, άλλωστε επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Αμερικανού φόργουορντ, αναφέροντας μετά το τέλος του αγώνα: «Ο Ντέρεκ Γουίλις τραυματίστηκε στη διάρκεια του ματς. Θα δούμε ποια είναι η κατάστασή του μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.