ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Με τέτοιο «εγκέφαλο» δεν φοβάται τίποτα

Αυτό που ήθελαν όλοι στον Παναθηναϊκό AKTOR όταν χτιζόταν αυτή η ομάδα.

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Με τέτοιο «εγκέφαλο» δεν φοβάται τίποτα

Στο τελευταίο εντός έδρας ματς σε αυτή την 3άδα αγώνων στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που συνήθως του βγάζει τη γλώσσα, ειδικά εκτός έδρας, και είναι αλλοπρόσαλλη.

Φέτος όμως, η Βαλένθια μοιάζει και πιο ώριμη ως ομάδα, λιγότερο…τρελή, επομένως ήταν όντως το πιο δύσκολο παιχνίδι από τα τρία εντός που είχε να δώσει, ιδίως από τη στιγμή που οι Ισπανοί είχαν και τρεις σερί ήττες.

Αυτό που αποτυπώθηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, ήταν μια ομάδα, ο Παναθηναϊκός, που αρχίζει να χτίζει ξανά το οχυρό του, να κάνει ξανά το ΟΑΚΑ την απόρθητη έδρα και με αυτή τη βάση θα πηγαίνει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για να πετύχει τις 6 συνολικά νίκες που θα αποτελέσουν το εχέγγυο της παρουσίας του στα play offs, πάντοτε με την προοπτική πως δε θα κάνει πάνω από 2 ήττες εντός έδρας.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.