ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ η αποστολή για Άρη

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ! Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ η αποστολή για Άρη

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα του Παναθηναϊκού, με προπόνηση στο Κορωπί.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τριών ομάδων, την στιγμή που Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον, ακολούθησαν τη θεραπεία τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς του “Βικελίδης”. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα ο Χουάνκαρ!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τριών ομάδων. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της λίστας που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγιεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.