ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήττα στη Νεάπολη για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β πάλεψε στην έδρα του Ιωνικού στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο πλήρωσε τα λάθη του και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Ήττα στη Νεάπολη για τον Παναθηναϊκό Β

Λύγισε στη Νεάπολη ο Παναθηναϊκός Β.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, παρότι στάθηκε πολύ καλά κόντρα στον Ιωνικό στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Δοκάρι στο 86′ για το “τριφύλλι” με τον Φουρτάδο που λίγο έλειψε να βάλει τον Παναθηναϊκό Β σε τροχιά διεκδίκησης του ματς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για τους “πράσινους” που πάνε την Τετάρτη (29/11) για τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη.

Οι ενδεκάδες του ματς

Ιωνικός (Γ.Σίμος): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι, Σόουζα, Ζαχάβι, Γκοράνοφ, Κανκολά, Οικονομίδης, Ντε Βινσέντι (88΄ Πογοσιάν), Γιακουμάκης (88΄ Δρίτσας), Σαλαζάρ (25΄ Τασουλής), Σίλβα (68΄ Ντάουντα)

Παναθηναϊκός (Σ. Αντωνίου): Σουρδής, Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης (80΄ Λάμψιας), Συμεωνίδης (64΄ Βουτσάς), Κρυπαράκος (59΄ Χατζηιωάννου), Κυριόπουλος, Μαντσίνι (59΄ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Μπιλάλ (64΄ Νταμπίζας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.