ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ήχησε το 112 στην Αθήνα – Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία!

Μήνυμα του 112 ήχησε στην Αθήνα και σε όλη την Αττική για την κακοκαιρία Bettina, η οποία δείχνει τα «δόντια» της σε όλη την Ελλάδα. Έχει προηγηθεί μπαράζ μηνυμάτων σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Κόρινθο, Βόρειο Αιγαίο και Κυκλάδες.

Ήχησε το 112 στην Αθήνα - Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία!

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 12ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112 που ήχησε στην Αθήνα και σε όλη την Αττική για την κακοκαιρία Bettina.

Από τη Δροσιά και τον Διόνυσο, στου Ζωγράφου και τη Νέα Σμύρνη, μέχρι το Κερατσίνι, τη Γλυφάδα και τον Άλιμο, το μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά όλων των κατοίκων της Αττικής.

Η ΕΜΥ χτυπά «καμπανάκι» για θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα και κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι’ αυτό και εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, προειδοποιώντας για σημαντική και γρήγορη βάθυνση του βαρομετρικού χαμηλού Bettina που σχηματίστηκε στην Αδριατική και κινείται προς τη χώρα μας.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάσουν τα 9 μποφόρ, ίσως και τα 10 μποφόρ τοπικά.

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και πρόσκαιρα της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από το Σάββατο το βράδυ και κυρίως την Κυριακή, οπότε θα υποχωρήσει κατά 8 με 10 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.