ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Kάναμε πολύ καλό παιχνίδι – Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Καλμαζίδης: «Kάναμε πολύ καλό παιχνίδι - Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 3-0 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Πλέον τα «φίνα κορίτσια» στρέφουν την προσοχή τους στην τεράστια αναμέτρηση της Τετάρτης με την CSM Βουκουρεστίου για το πρώτο ματς της φάσης των “16” του Challenge Cup την Τετάρτη (29/11).

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε ότι η ομάδα είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για το εν λόγω ματς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απουσίες του ΠΑΟΚ.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Γνωρίζοντας τα προβλήματα του ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς, δε μπόρεσε να παρατάξει όλες τις αθλήτριές του αλλά έχει καλές αθλήτριες και το φοβόμουν αυτό το παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και είχαμε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.