ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με το μάτι να “γυαλίζει” για τη νίκη κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (20:30, Novasports Prime, Live Panathinaikos24.gr) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Με το μάτι να

H “πράσινη” αρμάδα συνεχίζει την επέλαση τίτλου μέσω… Θεσσαλονίκης!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο +4 από τους διώκτες του.

Το “τριφύλλι” επιστρέφει από τη διακοπή των εθνικών ομάδων και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να “κλειδώσει” τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή με 28 βαθμούς έχοντας την καλύτερη άμυνα αλλά και επίθεση στο πρωτάθλημα, με τον Σέρβο τεχνικό να μετρά ως μοναδικές απουσίες, αυτές των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Στην αποστολή μετά από ένα μήνα επέστρεψε και ο Χουάνκαρ ο οποίος μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ξανά στο δυναμικό της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα οι πιθανότητες δείχνουν τους εξής: Mπρινιόλι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας. Ο Αράο με τον Τσέριν στα χαφ και τον Μπερνάρ σε ρόλο “δεκαριού”. Ο Παλάσιος θα είναι το δεξί εξτρέμ, ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή, ενώ μια θέση “παίζεται” ανάμεσα σε Μαντσίνι και Βέρμπιτς για το αριστερό “φτερό”.

Θυμίζουμε ότι διαιτητής θα είναι ο διαιτητής ο Πορτογάλος Β’ κατηγορίας, Γκουστάβο Κορέια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.