ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με την Ελευθερία Μοσχάτου για το “7/7”

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 14:30 (PAO TV) την Ελευθερία Μοσχάτου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της A1 μπάσκετ γυναικών

Παναθηναϊκός: Με την Ελευθερία Μοσχάτου για το

Με φόρα Ευρώπης για την παραμονή στην κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 14:30 στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” την Ελευθερία Μοσχάτου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών και θα αναζητήσει τη νίκη για να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι “πράσινες” προέρχονται από τη σπουδαία ανατροπή και νίκη απέναντι στη Σλάβια Μπάνσκα, με την οποία “κλείδωσαν” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 45.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη και η ίδια η κόουτς μετρούν τη νέα απώλεια της σεζόν, αυτή της Φαίης Κωτούλα, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού και προστέθηκε σε αυτή τη “μαύρη” λίστα των τραυματισμών μαζί με την Καρακασίδου.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAO TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.