ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σκορπάει τρόμο ο Λεσόρ – Το στατιστικό του που “σπάει” τα κοντέρ στη Euroleague!

Τα κατορθώματα του Ματίας Λεσόρ με τον Παναθηναϊκό AKTOR δείχνουν για ποιον λόγο τον ήθελε στην ομάδα ο Εργκίν Αταμάν, με τον Γάλλο σέντερ να σπάει όλα τα κοντέρ!

Σκορπάει τρόμο ο Λεσόρ - Το στατιστικό του που

Ο Ματίας Λεσόρ είναι βάσει στατιστικών ο καλύτερος σέντερ της EuroLeague μέχρι τώρα, αλλά και ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης σε έναν τομέα που κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Γάλλος σέντερ αποδεικνύει πως δεν βρέθηκε τυχαία πέρυσι στην κορυφαία πεντάδα της EuroLeague. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και με την πράσινη φανέλα και μετά από 10 αγωνιστικές μπορεί να ισχυριστεί πως είναι ο κορυφαίος ψηλός της διοργάνωσης, έως τώρα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!
Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια! 79.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...