ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Xτύπημα” Γιαννακόπουλου για ΟΑΚΑ (Vid)

Δείτε όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram για το ΟΑΚΑ.

“Χτύπημα” Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, δυο μόλις ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια, αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν και την εξέλιξη που υπάρχει στην έδρα του κλειστού προαναγγέλοντας και άλλες αλλαγές, ενώ συνδύασε τις φετινές εικόνες με όσα παρουσίαζε η έδρα της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε:

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Aν από το μηδέν (για να μην πω μείον) και χωρίς χρόνο για σοβαρές παρεμβάσεις σε χώρους και τεχνολογία, παρουσιάζεις αυτά ήδη, είμαι βέβαιος ότι όντως του χρόνου θα είναι όλα όπως τα έχω οραματιστεί”.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.