ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου: Πάνω σε βαρέλι βρέθηκε ο διασωθείς ναυτικός – Αγωνία για τα άλλα 13 μέλη του πληρώματος

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο Αιγύπτιος ναυτικός μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λέσβου

Ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου: Πάνω σε βαρέλι βρέθηκε ο διασωθείς ναυτικός - Αγωνία για τα άλλα 13 μέλη του πληρώματος

Κορυφώνεται η αγωνία για τους 13 ναυτικούς που εξακολουθούν να αγνοούνται μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου RAPTOR με σημαία Κομόρες και 14μελές πλήρωμα σήμερα το πρωί ανοιχτά της Λέσβου.

Oι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων συνεχίζονται από 8 παραπλέοντα, 1 ελικόπτερο και μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.

Υπενθυμίζεται ότι ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που διεξήγαγε έρευνα στη θαλάσσια περιοχή εντόπισε και περισυνέλεξε σώο το μεσημέρι έναν Αιγύπτιο ναυτικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 931.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά πληροφορίες και μαρτυρίες, ο διασωθείς βρισκόταν πάνω ένα βαρέλι, όταν τον εντόπισαν και τον διέσωσαν, ενώ βρισκόταν σε σύγχυση.

Δείτε το βίντεο με τη μεταφορά του ναυτικού στο Βοστάνειο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.