ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ματιές» σε Σαμοντούροφ από το ΝΒΑ!

Στη Νέα Ερυθραία βρέθηκαν σκάυτερς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκειμένου να «τσεκάρουν» τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται με διπλό δελτίο στον Πανερυθραϊκό!

«Ματιές» σε Σαμοντούροφ από το ΝΒΑ!

Hχούν σειρήνες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ!

Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR αγωνίζεται τη φετινή σεζόν με διπλό δελτίο και στον Πανερυθραϊκό προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να είναι έτοιμος να συνεισφέρει τα επόμενα χρόνια στο “τριφύλλι”!

Μάλιστα ο Σαμοντούροφ έκανε πολύ μεστό ματς απέναντι στον Πανιώνιο παρά την ήττα του Πανερυθραϊκού πετυχαίνοντας έξι πόντους, ωστόσο είχε… καρφωμένα βλέμματα επάνω του.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 15.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα στο “Ζηρίνειο” βρέθηκαν σκάουτερς από το ΝΒΑ και ειδικότερα από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και από τους σπουδαίους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ομάδες οι οποίες τα τελευταία χρόνια δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα νέα παιδιά τα οποία… δραστηριοποιούνται εκτός των ΗΠΑ.

Ματιές» σε Σαμοντούροφ από scouters του NBA" />Ματιές» σε Σαμοντούροφ από scouters του NBA" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.