ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, γνωρίζουμε την ποιότητά μας»

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον φορ του Τριφυλλιού να αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

Ιωαννίδης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, γνωρίζουμε την ποιότητά μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:

«Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε θεωρούσαμε πως θα το βρούμε το γκολ. Δεχτήκαμε γκολ σε κακό σημείο. Στο 2ο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και χάθηκε η συγκέντρωσή μας.

Είχα μια ευκαιρία, με έπαιξε ο Βέρμπιτς, με τζάρτζαρε ένας αντίπαλος νομίζω και έχασα λίγο την ισορροπία μου και δεν σκόραρα.

Έπεσε ο ρυθμός, πέσαμε και εμεις ψυχολογικά. Δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους και να αξιοποιήσουμε τους παίκτες μας. Το τέμπο δεν ήταν αυτό που έπρεπε και μας στοίχισε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν υπάρχει ανησυχία στην ομάδα. Γνωρίζουμε την ποιότητα μας. Στα περισσότερα ματς είχαμε μια καλή εικόνα και στις λεπτομέρειες δεν κερδίσαμε. Μας απασχολεί το γεγονός πως δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα στα ντέρμπι αλλα πιστεύουμε πως θα έρθουν

Εχω ξανα πει πως ειμαστε επαγγελματίες, προσηλωμένοι στον στόχο μας, ξέρουμε το πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ματς Πέμπτης.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.