ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Χάθηκε μία μάχη με κακό τρόπο, όχι ο πόλεμος

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ήττα από τον Αρη, τον τρόπο που ήρθε, αλλά και την σωστή διαχείριση, που πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, για να παραμείνει πρώτος.

Χάθηκε μία μάχη με κακό τρόπο, όχι ο πόλεμος

Ηταν μία ήττα, που μας στενοχώρησε όλους κυρίως με τον τρόπο, που ήρθε. Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Θεσσαλονίκη και αντιμετώπισε τον χειρότερο Αρη των τελευταίων ετών. Και μόνο έτσι όπως έχασε μπορούσε να χάσει. Να προσφέρει ο ίδιος τα γκολ δώρο. Εγινε στο 1-0 από τον Μπρινιόλι, έγινε στο 2-0 από τον Τζούρισιτς. Ηταν αυτοκτονικές οι τάσεις, που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Αρη. Μπροστά στο πρώτο ημίχρονο έχασαν δύο ευκαιρίες, που 9 στις 10 μπαίνουν γκολ(Ιωαννίδης, Μπερνάρ) και πίσω ο Αρης δεν έκανε φάση μέχρι το 2-0 από δική του οργανωμένη προσπάθεια, παρά μόνο από τα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς έπρεπε να είναι 0-2 και τελείωσε 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε μία φλύαρη κατοχή και έδειξε αδύναμος να αντιδράσει με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει λάθη στις αλλαγές και στην διαχείρηση. Οσο καλά το διάβασε στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, όπου μόνο ο Παναθηναϊκός υπήρχε στο γήπεδο, τόσο λάθος έκανε με τις αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Και με της καθυστέρηση των αλλαγών με εξαίρεση τον Τζούρισιτς, που ήταν σαν να μην μπήκε στο ματς και με την ταυτόχρονη παρουσία των Σπόραρ, Ιωαννίδη, που σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει και με την καθυστερημένη είσοδο του Βαγιαννίδη και με την μη χρησιμοποίηση του Παλάσιος.

Ηταν μία κακή βραδιά για όλους, αλλά αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι τα ατομικά λάθη, που στοίχισαν στην ομάδα. Τώρα, ότι έγινε έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, πάμε παρακάτω.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα παραμένει πρώτη έκανε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα και επιβάλλεται να αντιδράσει στα παιχνίδια, που ακολουθούν. Μία μάχη χάθηκε, όχι ο πόλεμος. Και δεν είναι δυνατόν να περιμένουν κάποιοι στη γωνία μόνιμα και μετά από ένα στραβό αποτέλεσμα να βγάζουν την κακία τους για τον προπονητή και να απαξιώνουν τους παίκτες. Ο πρωταθλητισμός δεν έχει μόνο νίκες, έχει και ήττες και το ταμείο γίνεται στο τέλος. Μέχρι τότε επιβάλλεται η κριτική, απαγορεύεται η ισοπέδωση. Απλά κάποιοι θυμηθείτε πως ήταν και που ήταν η ομάδα με Φάμπρι, Πογιάτος και Μπόλονι και που είναι σήμερα…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.