ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Φαίης Κωτούλα μετά τον τραυματισμό της

Λίγες ημέρες μετά τη ρήξη χιαστού την οποία υπέστη, η Φαίη Κωτούλα, έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Φαίης Κωτούλα μετά τον τραυματισμό της

Οι ατυχίες χτυπούν απανωτά τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράαινες” είχαν να διαχειριστούν στην αρχή της σεζόν τον σοβαρό τραυματισμό της Λίλιαν Καρακασίδου η οποία υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της ομάδας.

H δεύτερη ατυχία ήρθε με την Φαίη Κωτούλα. Η Ελληνίδα γκαρντ, στο ματς με τη Σλάβια Μπάνσκα, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν παγώνοντας τους πάντες όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Χολαργού.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό της, η Φαίη Κωτούλα, απέστειλε μέσω Instagram ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, τις συμπαίκτριες, την coach Καπογιάννη, καθώς και τη διοίκηση του συλλόγου.

«Με αφορμή τη χειρότερη στιγμή μου μες στο γήπεδο έζησα κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλη τη στήριξη και για αυτό που ένιωσα χάρη σε αυτούς. Η αγάπη που έχω λάβει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται με λόγια και με όλη αυτή τη θετική ενέργεια είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψω πιο δυνατή.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας μου, που στέκεται δίπλα μου σαν οικογένεια, την team manager μου, την προπονήτρια μου, το staff και φυσικά τις συμπαίκτριές μου, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και μου έδειξαν με κάθε τρόπο ότι είναι μαζί μου σε όλο αυτό. Χωρίς όλους αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.