ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: “Δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης – Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη βράβευση του Φώτη Ιωαννίδη ως κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή της περασμένης σεζόν, αφού έσπευσε να τον συγχαρεί ξεκαθάρισε ότι ο στράικερ του "τριφυλλιού" δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς είναι το μέλλον αυτής!

Γιοβάνοβιτς:

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη βράβευση του Φώτη Ιωαννίδη ως κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή της περασμένης σεζόν, αφού έσπευσε να τον συγχαρεί ξεκαθάρισε ότι ο στράικερ του “τριφυλλιού” δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς είναι το μέλλον αυτής!

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Ντέμης Νικολαΐδης ρώτησε τον Φώτη Ιωαννίδη, πότε θα φύγει στο εξωτερικό για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να απαντά με χιούμορ.

«Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όσους βραβεύτηκαν σήμερα. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ πραγματικά με ανθρώπους που μίλησαν, είμαι εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια σε όλους. Λογικό ήταν, το δικαιούνταν, ήταν κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω και εγώ από το μέρος μου να συμφωνήσω με τον Φώτη. Να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του Φώτη, για τις αρχές, για το πώς μεγάλωσαν αυτό το παιδί και να πω κάτι στον Ντέμη. Όταν ο κ. Αλμέιδα ήταν πάνω, του έδωσε δρόμο στην Αθήνα, στον Πινέδα ”πάλευε” για τις θέσεις που ήταν καλύτερος. Και όταν ήρθε ο Φώτης, του είπε ”εσύ θα φύγεις”. Δεν θα φύγει ο Φώτης, θα είναι μαζί μας. Είναι μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.