ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Δυο ευρωπαϊκοί αγώνες βόλεϊ με ένα εισιτήριο!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση καθώς με ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι οι οπαδοί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών με ένα εισιτήριο!

Παναθηναϊκός: Δυο ευρωπαϊκοί αγώνες βόλεϊ με ένα εισιτήριο!

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός δίνει δύο σημαντικές ευρωπαϊκές «μάχες» την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Challenge Cup γυναικών και ανδρών, στις 5μ.μ. και τις 8.30μ.μ. αντίστοιχα και το εισιτήριο θα είναι κοινό!

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση στο κλειστό του Μετς (29/11, 17:00) τα «φίνα κορίτσια» υποδέχονται τη CSM Βουκουρεστίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των «16» της διοργάνωσης και θέλουν να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Ρουμανία.

Αργότερα (29/11, 20:30), το αντρικό τμήμα βόλεϊ δίνει τη ρεβάνς με την Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά (είχε νικήσει με 3-0 στο Μπακού) και θέλει να τελειώσει τη δουλειά για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το εισιτήριο για τις δύο αναμετρήσεις είναι κοινό επομένως οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες με κόστος εισιτηρίου τα 10,00 ευρώ.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2128921

*Στο γήπεδο δε θα διατίθενται εισιτήρια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.