ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απαντάει με «μπαμ»: Η πρώτη μεταγραφή αεροδρομίου του Κασσελάκη μετά το τσουνάμι αποχωρήσεων

Ποιος επιστρέφει;

Απαντάει με «μπαμ»: Η πρώτη μεταγραφή αεροδρομίου του Κασσελάκη μετά το τσουνάμι αποχωρήσεων

«Κοσμογονικές» είναι οι αλλαγές στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μετά τις νέες αποχωρήσεις που σημειώθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, που κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη πως «διαλύει» το κόμμα. Μαζί με τις αποχωρήσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Πέτης Πέρκα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά πλέον 11 αποχωρήσεις.

Έρχεται όμως μια μεταγραφή… αεροδρομίου!

Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία 4.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...