ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ στη Σαλαμίνα: Παλαιοημερολογίτης ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί

Ιερέας σε μοναστήρι παλαιοημερολογικών στη Σαλαμίνα συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος παιδιού ηλικίας μόλις 12 ετών.

Σοκ στη Σαλαμίνα: Παλαιοημερολογίτης ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί

Ιερέας σε μοναστήρι παλαιοημερολογικών στη Σαλαμίνα συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος παιδιού ηλικίας μόλις 12 ετών.

Ο 68χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τη δικογραφία, «σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο αλλά εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πατέρα του ανήλικου παθόντος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του προαναφερόμενου ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες λένε πως είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιων και η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 22-11-2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά, και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Επιπροσθέτως, σήμερα 26-11-2023, αμέσως μετά την ακινητοποίηση του ανωτέρω, δυνάμει σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Ανακριτή, από Αστυνομικούς της Υ.Π.Α., διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.