ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θυμήθηκε τον Πεδουλάκη ο Ματσιούλις: «Ήταν ο προπονητής που…»

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό κάνοντας αναφορά στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Θυμήθηκε τον Πεδουλάκη ο Ματσιούλις: «Ήταν ο προπονητής που...»

Το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ο Γιόνας Ματσιούλις φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Σε μια πολύ δύσκολη φάση της ιστορίας της ομάδας, ο Λιθουανός αποδείχθηκε καταλυτικός στην εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού και σήμερα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Λιθουανός μίλησε στην Mundo Deportivo και σε σχετική ερώτηση, αφού αρχικά μίλησε για τον Ριμάντας Γρίγκας, ανέφερε τον Αργύρη Πεδουλάκη, με τον οποίον συνυπήρξαν στο τριφύλλι.

«Μάλλον ο προπονητής που με επηρέασε περισσότερο ήταν ο προπονητής της Ζάλγκιρις Τζούνιορ, Ριμάντας Γρίγκας. Και μετά, άλλος ένας ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, στον Παναθηναϊκό. Αυτός επηρέασε πραγματικά τις μπασκετικές μου γνώσεις, τις μπασκετικές μου δεξιότητες και ούτω καθεξής» είπε και πρόσθεσε «Θα μπορούσα να πω ότι αυτοί οι δύο προπονητές εγκατέστησαν το μεγαλύτερο μέρος του τρόπου με τον οποίο καταλαβαίνω το μπάσκετ. Και φυσικά, ο πρώτος προπονητής στη σχολή μπάσκετ μου, που ουσιαστικά με εκπαίδευσε και μου έδωσε μια ευκαιρία και μου έμαθε όλα όσα ξέρω σήμερα».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.