ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Στη χθεσινή εκδήλωση ο προπονητής του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Ο 23χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα στα βραβεία ΠΣΑΠΠ ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Οι σειρήνες για τον Φώτη Ιωαννίδη ηχούν τους τελευταίους δυο μήνες μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όσο φυσικά και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Ιωαννίδης έχει κλείσει φυσικά τα αυτιά του σε όλα αυτά τα σενάρια και κάθε φορά που κάποιος δημοσιογράφος τον ρωτάει εκείνος αναφέρει ότι το μυαλό του το έχει μονάχα στον Παναθηναϊκό, πράγμα που φυσικά αποτελεί και την αλήθεια.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι από την άλλη έχουν κάνει σαφές εδώ και καιρό ότι ο ποδοσφαιριστής «δεν πωλείται», κάτι που έγινε φυσικά πιο έντονο και με την δήλωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής έκανε κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και έκοψε τις ορέξεις σε όσους ήθελαν να τον δουν μακριά από το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.