ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’ : Η αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με Ηλιούπολη

Με μοναδικό πρόβλημα τον Τουρκοχωρίτη ο Παναθηναϊκός Β’ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη.

Παναθηναϊκός Β’ : Η αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με Ηλιούπολη

Ο Παναθηναϊκός Β΄ το μεσημέρι της Τρίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη(29/11, 15:00, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ταβάρες.Θεραπεία ο Τουρκοχωρίτης.

Στην αποστολή της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οι: Λίλο, Μαργκόνο,Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τσεβάς, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο,Συμεωνίδης,Καραμπάς, Σαρδέλης, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μαντσίνι, Βολάκης, Βουτσάς, Μπιλάλ, Χατζηιωάννου,Νταμπίζας.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...