ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλος Παναθηναϊκός μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Τεράστιο διπλό για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, 80-79 έπειτα από ματς - θρίλερ με την Μπεσίκτας μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Μεγάλος Παναθηναϊκός μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Τεράστιο διπλό για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, 80-79 έπειτα από ματς – θρίλερ με την Μπεσίκτας μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Οι “πράσινες” με κρίσιμες αποφάσεις και με σπουδαία εμφάνιση από την Ζίλιαν Αλέιν που πέτυχε double-double με 18 πόντου2, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλόκ πήραν πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπεσίκτας για την 6η αγωνιστική του Eurocup ισοβαθμώντας με τις Τουρκάλες.

Θρίλερ στο τελευταίο λεπτό με τον Παναθηναϊκό να παίρνει αέρα έξι ποντων (80-74) τις γηπεδούχες να μειώνουν με τρίποντο και να βάζουν μια βολή όμως στο τέλος η “πράσινη” άμυνα βγήκε με μεγάλη επιτυχία.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τεράστια και ηγετική η Πηνελόπη Παυλόπουλου που είχε 19 πόντους με 1 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 40′ λεπτά αγώνα! Επίσης διψήφιες και οι Τζόουνς-Τσβίτκοβιτς με 16 και 14 αντίστοιχα.

Έτσι οι “πράσινες” εξασφάλισαν μια θέση στις “32” και περιμένει το πλασάρισμα της και φυσικά αντίπαλο για την επόμενη φάση. Να σημειωθεί πως αν η Μέχελεν, νικήσει τη Σλάβια (29/11, 21:00), τότε ο Παναθηναϊκός θα περάσει ως καλύτερη τρίτη ομάδα αλλιώς με ήττα των Βέλγων θα περάσει ως δεύτερη του ομίλου πίσω από τη Μπεσίκτας.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 41-39, 64-57, 79-80

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.