ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το ιδρύει άμεσα: Κίνηση – ματ από τον Τσίπρα που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Τα σχέδια του πρώην προέδρου εν μέσω... σφαγής

Το ιδρύει άμεσα: Κίνηση – ματ από τον Τσίπρα που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διάσπαση και οι αποχωρήσεις στελεχών και μελών τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται πως δυσαρέστησε αρκετούς που θέλησαν να αποχωρήσουν για να συμμετάσχουν σε νέους φορείς και κόμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να ηρεμήσει υπογείως τα πνεύματα αλλά δεν τα κατάφερε, μετά και τις συνεχείς εκκλήσεις για να τοποθετηθεί. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος παραμένει βουλευτής αλλά δέχεται «πυρά» από μέλη επειδή δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως.

Ο βουλευτής Τσίπρας έχει μείνει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πραγμάτων συντάσσεται με τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Τι θα κάνει και αν θα κάνει κάτι στη συνέχεια και πότε ίσως να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος ακόμη.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι σχεδιάζει; Δείτε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.