ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης για το CAS: «Η απόφασή του για το ντέρμπι μπορεί να συμπέσει με την έναρξη των playoffs»

Στην προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS για την απόφαση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM ο δικηγόρος και καθηγητής Αθλητικού Δικαίου, Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Ιωαννίδης για το CAS: «Η απόφασή του για το ντέρμπι μπορεί να συμπέσει με την έναρξη των playoffs»

Ο Γρηγόρης Ιωαννίδης επισήμανε πως το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο που εδρεύει στη Λωζάννη, είναι υποχρεωμένο να εκδώσει απόφαση μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, ωστόσο υπογράμμισε το ενδεχόμενο που υφίσταται, η όποια απόφαση να καθυστερήσει μέχρι και την έναρξη των playoffs της Stoiximan Super League.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ένα τέτοιο ενδεχομένο θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση όσον αφορά την βαθμολογία.

«Η απόφαση του CAS για το ντέρμπι των αιωνίων μπορεί να συμπέσει με την έναρξη των playoffs», είπε μεταξύ άλλων.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...