ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παραγωγός λαδιού έγινε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Το ελαιόλαδο έχει γίνει ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα πρώτης ανάγκης το τελευταίο διάστημα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει στραφεί στην παραγωγή του.

Παραγωγός λαδιού έγινε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αγωνίστηκε ως επιθετικός και έχει παίξει για σημαντικές ελληνικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, καθώς και για την Εθνική Ελλάδος. Είναι γνωστός για την τεχνική του κατάρτιση, το σκοράρισμα και την ηγετική του παρουσία στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το koolnews “Μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε στην πατρίδα του, τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, όπου μαζί με την οικογένειά του ξεκίνησε την παραγωγή ενός ανωτέρας ποιότητας ελαιόλαδου.

Το ελαιόλαδο αυτό παράγεται απευθείας από τις ελιές της περιοχής, χρησιμοποιώντας μηχανικές μεθόδους και ψυχρή συγκομιδή, διαδικασίες που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής γεύσης και των θρεπτικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.