ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κρήτη: Τι κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε γυμνάσιο του Ηρακλείου

«Στικάκια» νικοτίνης κατανάλωσαν οι μαθητές που κατέρρευσαν το πρωί της Τετάρτης (29/11) στο Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κρήτη: Τι κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε γυμνάσιο του Ηρακλείου

Δύο 14χρονα κορίτσια και ένα 15χρονο αγόρι έχουν διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξετάσουν τι συνέβη και όπως διαπιστώθηκε οι μαθητές χρησιμοποίησαν «στικάκια» νικοτίνης, τα οποία προκάλεσαν αδιαθεσία στα παιδιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, πρόκειται για αυτοκόλλητα στικάκια που τοποθετούνται στα ούλα για τη διακοπή του καπνίσματος και πωλούνται στα περίπτερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άλλο παιδί τα είχε προμηθευτεί το περασμένο καλοκαίρι από ένα περίπτερο και καθώς ο ίδιος είχε βοηθηθεί να διακόψει το κάπνισμα, έδωσε τα «στικάκια» στα εν λόγω παιδιά.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπό διερεύνηση τίθεται η σύσταση αυτών των σκευασμάτων.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.