ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR: Το απίστευτο στατιστικό Μήτογλου και Λεσόρ στη Euroleague!

Οι αριθμοί στο μπάσκετ σπάνια λένε ψέματα και ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει στη διάθεσή του το πιο αποδοτικό -με διαφορά- δίδυμο ψηλών (σέντερ και πάουερ φόργουορντ) σε ολόκληρη την EuroLeague.

Παναθηναϊκός AKTOR: Το απίστευτο στατιστικό Μήτογλου και Λεσόρ στη Euroleague!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε τον τελευταίο μήνα στην κατάταξη, μετρώντας τέσσερις νίκες (με Άλμπα στο Βερολίνο και Ζαλγκίρις, Βίρτους, Βαλένθια στο ΟΑΚΑ), παίζοντας όλο και καλύτερο μπάσκετ και αποκτώντας σημαντικές σταθερές στο παιχνίδι της.

Μία από αυτές είναι η αξιοποίηση των ψηλών που διαθέτει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Τα ποιοτικά γκαρντ που ήρθαν το καλοκαίρι και κυρίως ο Κώστας Σλούκας, ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν την υπεροχή των δυναμικών Ματίας Λεσόρ και Ντίνου Μήτογλου κοντά στο καλάθι.

Δείτε το απίστευτο στατιστικό τους εδώ

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.