ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Θα φανεί τι προσωπικότητα και τι χαρακτήρα έχουμε χτίσει»

Διαβάστε όσα δήλωσε Ντίνος Μήτογλου κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR για το Βελιγράδι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Παρτίζαν για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Μήτογλου: «Θα φανεί τι προσωπικότητα και τι χαρακτήρα έχουμε χτίσει»

Τη βεβαιότητα ότι τα προσεχή δύσκολα ματς του Παναθηναϊκού AKTOR (αρχής γενομένης απ’ αυτό με την Παρτίζαν) θα δείξουν και τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας εξέφρασε ο Ντίνος Μήτογλου.

Αναλυτικά:

Για το αν έχει αδυναμίες η Παρτίζαν: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτίζαν, όπως όλες οι ομάδες, δεν είναι άτρωτη. Γενικά όμως είναι μια ομάδα πολύ phusical, πολύ δυνατή με καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά το μήνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα»

Για το αν θα είναι οι επόμενοι αγώνες σημάδι για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τι προσωπικότητα έχουμε κτίσει και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς»

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως προσεγγίζει το ματς σε μια τόσο καυτή έδρα: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.