ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό κόντρα στη Βιγιαρεάλ»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο Αϊτόρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Αϊτόρ: «Να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό κόντρα στη Βιγιαρεάλ»

Ο Αϊτόρ με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου, εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει ως αντίπαλος στο “Θεράμικα” ενώ τόνισε ότι για να πάρει ο Παναθηναϊκός θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως βλέπει την ομάδα της Βιγιαρεάλ;

«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ περήφανος που επιστρέφω στο Βιγιαρεάλ. Μια πόλη που αγαπώ πολύ. Βρίσκω την ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Οι παίκτες και ο προπονητής είναι περισσότεροι ενωμένοι απ’ ότι έχω. Η Βιγιαρεάλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο».

Για το αν θα έχει σχέση με το πρώτο ματς:

«Το είπα ήδη πως η ομάδα είναι διαφορετική. Έχει αλλάξει αρκετά ήδη με την έλευση του Μαρθελίνο και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλύτερη ομάδα»

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάστασή του και την προοπτική της ομάδας στα δύο παιχνίδια που μένουν:

«Νιώθω καλά. Κάθε μέρα νιώθω ολοένα και καλύτερα. Εκείνος που αποφασίζει είναι ο προπονητής. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει πρώτη φορά στην Ισπανία:

«Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, που απαιτείται στα ματς αυτά».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο:

«Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο και μόνο που παίζω πάντα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.