ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θέλει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει πρέπει όταν αντίπαλος είναι ισπανική ομάδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ότι ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Βιγιαρεάλ και εκτίμησε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα.

Νικολογιάννης: «Θέλει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει πρέπει όταν αντίπαλος είναι ισπανική ομάδα»

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (30/11) εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει, το πρέπει δεν ισχύει γιατί παίζει με μια ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα που απέχει παρασάγγας από το ελληνικό, να κερδίσει την Βιγιαρεάλ. Το τόνισε και ο Γιοβάνοβιτς, που στήριξε τον Μπρινιόλι. Το περιμέναμε βέβαια. Σε κάθε περίπτωση ξέρουν όλοι τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο έμπειρος ρεπόρτερ εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, με τον Παλάσιος πιθανότατα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, θυμήθηκε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο το 2009, ενώ κατέγραψε και τις διαφορές του τότε με το σήμερα.

Ενώ επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους και 2.000 φίλους τους, καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχαν στην διάθεσή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.