ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για τη μεγάλη απόδραση από την έδρα της Παρτίζαν ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναζητά απόψε (21:45) την 5η διαδοχική του νίκη στη Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής!

Για τη μεγάλη απόδραση από την έδρα της Παρτίζαν ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Ο “εξάστερος” ετοιμάζεται για τη μεγάλη απόδραση από το Βελιγράδι και την 5η διαδοχική του νίκη στη φετινή Euroleague!

Κόντρα στην Παρτίζαν στην Stark Arena, ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έχοντας απέναντι του τον πρώην προπονητή του και μύθο του συλλόγου Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 και αφορά την 11η αγωνιστική με το “τριφύλλι” να προέρχεται από τις νίκες απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου, Ζάλγκιρις, Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια, ενώ μεταξύ άλλων έχει πάρει το ροζ φύλλο και από τα ματς με την Μπασκόνια και την Μπάγερν Μονάχου.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 27.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν διανύει μια εξαιρετική περίοδο και έχει καταφερει να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα στα τελευταία ματς.

Μοναδικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με τον πρώτο να επιστρέφει στις αρχές του 2024 και τον δεύτερο ίσως να προλαβαίνει κάποιο εκ των τελευταίων αγώνων της χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.