Ποδόσφαιρο

Ναν: «Καλύτερη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός – Με ήθελε η Παρτιζάν»

Ναν: «Καλύτερη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός – Με ήθελε η Παρτιζάν»

Το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Κέντρικ Ναν, αλλά εξήγησε γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Mozzart Sport» αποκάλυψε πως το καλοκαίρι η Παρτιζάν ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, αλλά εκείνος εξήγησε τους λόγους που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ ΝΒΑ και Ευρώπης, την προσαρμογή και τον ρόλο του που έχει βρει στο τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν:

Για το ενδιαφέρον της Παρτιζάν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν φήμες, ήταν αλήθεια. Αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι ήρθε σε επαφή μαζί μου η Παρτιζάν. Ακόμη και ένας από τους προπονητές μου στο Μαϊάμι μού έλεγε να πάω εκεί, γιατί θα ήταν εξαιρετικό περιβάλλον για μένα. Έχει έναν γνωστό στην ομάδα, δεν θυμάμαι ποιον, αλλά με καλούσε να πάω. Τότε αποφάσισα διαφορετικά και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Έπρεπε να εξετάσω όλες τις παραμέτρους. Έκρινα πως ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, κυρίως λόγω του τρόπου παιχνιδιού. Ο κόουτς Αταμάν δίνει αρκετή ελευθερία στους παίκτες. Δεν ήθελα να πάω σε μια ομάδα με παίκτες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά μου. Στον Παναθηναϊκό είναι έτσι η κατάσταση που έκρινα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Ήθελα να ξεχωρίσω αμέσως».

Για τον ρόλο του: «Δεν είμαι εδώ για πολύ καιρό, μόλις έναν μήνα, αλλά έχω καταλάβει κάπως τον ρόλο μου, που είναι να είμαι επιθετικός τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Να δημιουργώ καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις για μένα και κυρίως για τους συμπαίκτες μου. Μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα τα πράγματα πάνε όπως τα περίμενα».

Exit mobile version